سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی

دیدار فرماندهان ارتش و سپاه/ اخوت و یکدستی سپاه و ارتش عامل عصبانیت دشمنان

فرماندهان کل ارتش و سپاه به مناسبت میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار وحدت، اخوت، دوستی، یک‌دستی و قدرت هم‌افزایی سپاه و ارتش را عامل عصبانیت دشمنان و موجب خوشحالی دوستداران جهانی انقلاب اسلامی دانستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 23
کد خبر: ۱۷۴۲۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، در آستانه فرخنده میلاد امام حسین علیه‌السلام و روز پاسدار، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در ستاد فرماندهی کل سپاه با سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی دیدار و گفتگو کرد.

 

در این دیدار که جمعی از فرماندهان و مسئولین عالی ارتش و سپاه نیز حضور داشتند، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی با تبریک میلاد امام حسین علیه‌السلام و روز پاسدار به سرلشکر سلامی و آحاد پاسداران انقلاب اسلامی گفت: همه ما به نحوی پاسدار استقلال و تمامیت ارضی کشور و آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی هستیم.

 

وی، اتحاد، همدلی، دوستی و محبت موجود بین ارتش و سپاه را صحنه‌ای خرسندکننده و خوشحالی‌آفرین برای ملت ایران و دوستان انقلاب اسلامی در اقصی نقاط عالم توصیف و تصریح کرد: ارتش و سپاه دو سازمان مستقل اما دارای هدف، آرمان و فرماندهی واحد بوده و پیشمرگ ملت و رهبری عزیز هستند.

 

سرلشکر موسوی با اشاره به خشم دشمنان از عرصه‌ها و صحنه‌های همراهی و هماهنگی و همنشینی‌های فرماندهان ارتش و سپاه خاطرنشان کرد: دشمنان ایران اسلامی با خدعه، نیرنگ و فریب‌کاری تمامی تلاش خود را برای ایجاد چالش و اختلاف بین ارتش و سپاه به کار گرفته‌اند، اما ناکام مانده‌اند.

 

فرمانده کل ارتش گفت: گذر زمان و پیش روندی انقلاب و کشور ارتقا و تعمیق برادری و اخوت سپاه و ارتش را نیز نشان می‌دهد، به‌گونه‌ای که دشمنان شیطان صفت از شکست برنامه‌های خود خشمگینانه نعره می‌کشند.

 

امیر سرلشکر موسوی در پایان تأکید کرد: به فضل الهی دست در دست هم با قدرت هم‌افزا و برخورداری از نعمت عظمای رهبری و ملتی هوشمند و خردمند، دستیابی به اهداف ترسیم شده در بیانیه گام دوم انقلاب را شاهد خواهیم بود.

 

سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در این دیدار با تبریک اعیاد شعبانیه و خجسته زادروز امام حسین علیه‌السلام و روز پاسدار و قدردانی از مراتب محبت فرمانده کل ارتش و آحاد ارتشیان عزیز نسبت به همکاران و همرزمان خود در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: ارتش مقتدر جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دوبال دفاعی انقلاب و ملت عظیم‌الشأن ایران هستند که به مثابه پیکره‌ای واحد، دشمنان میهن عزیزمان را مأیوس و ناکام ساخته‌اند.

 

وی افزود: دشمنان بزرگ ما به وسعت همه قدرت‌های شیطانی عالم پیچیده‌ترین، جدی‌ترین و قدرتمندترین نقشه‌ها و ترفندهای خود برای دستیابی به اهداف شوم علیه ایران و ایرانی را در تلاشی ناکامی و شکست خورده بکار گرفته‌اند.

 

سرلشکر سلامی با تأکید بر اینکه ما با جبهه دشمنان انقلاب و ملت ایران هیچگاه در صلح نیستیم، خاطرنشان کرد: امروز اروپا عریان و آشکار و به طور رسمی وارد جنگ غیر سخت با ما شده است.

 

فرمانده کل سپاه با اشاره به تهی شدن و ته کشیدن ذخایر راهبردی قدرت‌های استکباری و ضدایرانی برابر ملت ایران، تصریح کرد: دشمنان پس از اضمحلال صدام و رژیم بعثی عراق در جنگ تحمیلی هشت ساله، تروریسم تکفیری را تولید، سازماندهی و به میدان نبرد با انقلاب و ایران عزیز گسیل داشتند، اما با الطاف و امدادهای الهی، درایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی ، هوشمندی و هوشیاری ملت و حماسه‌آفرینی‌های مدافعان حرم در جبهه مقاومت اسلامی آن‌ها هم مضمحل شدند.

 

سرلشکر سلامی افزود: کار دشمن به جایی رسیده است که اپوزیسیون سرگردان و بی‌خاصیت و ورشکستگان سیاسی طرد شده توسط ملت ایران را به میدان آورده تا از پیش روندگی، شادابی و قدرت‌افزایی ایران و ایرانی جلوگیری کند، اما کاری از پیش نمی‌برند.

 

وی، مأموریت و مسئولیت سپاه و ارتش در قبال صحنه‌آرایی‌های دشمنان در میدان دشمنی با انقلاب و ملت ایران را بسیار سنگین و خطیر برشمرد و تأکید کرد: امامین انقلاب اسلامی ارتش و سپاه را دارای استعدادهای فوق‌العاده و در تراز و تعداد قدرت‌های بزرگ قرار داده‌اند، به‌گونه‌ای که ایران اسلامی به طرف هر کشوری برود آن کشور پیروز می‌شود، این در حالی است که در صحنه‌های معکوس آمریکایی‌ها به طرف هر کشوری بروند چیز جز شکست عاید آن‌ها نمی‌کند.

 

فرمانده کل سپاه وحدت، اخوت‌دوستی، یکدستی، هم‌افزایی و هماهنگی همه جانبه سپاه و ارتش را ضامن اقتدار ایران عزیز برابر دشمنان دانست و تأکید کرد: به فضل الهی ارتش و سپاه به عنوان بازوان پرتوان و قدرت‌ساز ایران اسلامی، پاسدار انقلاب و ارزش‌های دینی، انقلابی و ملی هستند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر